Ærtebøffer

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige former for kødfri bøffer og disse er nok mine yndlings.

De smager super lækkert og har en smuk grøn farve og så er de meget nemme at lave og med få ingredienser.

De kan bruges i stedet for alm. bøffer eller frikadeller eller i en burger eller bøfsandwich. Denne gang serverede jeg dem med rodfrugter i ovnen, kartofler, pastinak, løg, hvidløg, gulerødder og jordskokker. En super sund og velsmagende ret som passer godt til årstiden. Og man savner absolut intet kød til denne lækre ret :)

Ærtebøffer:

Ca. 6 stk.

ærtebøffer

Ingredienser:

  • 200 gr. ærter (optøede fra frost)
  • 100 gr. kogte kartofler
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • ¼ chili
  • 50 gr. havregryn
  • En lille håndfuld mel
  • Olie til stegning

 Fremgangsmåde:

Start med at komme løg i foodprocessor eller blender, når de er hakket tilsættes kogte kartofler og ærter. Til sidst tilsættes resten af ingredienserne i food processoren og det kører indtil det bliver til en jævn masse.

Form farsen til bøffer og steg dem ved middel varme indtil de er gyldne.

Velbekomme :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *