Dadelpålæg

Hvor kan det bare være svært med pålæg!

Vi er en broget familie med hver sin smag og hverdag og der skal jo gerne være noget til alle. Så vi prøver alt muligt forskelligt lige nu.

Denne er måske mest til børnene og et sundt alternativ til nutella. Jeg kan nu også virkelig godt lide den selv, den minder i smag meget om en frugtstang og så er den og med få ingredienser.

Dadelpålæg

 

 

 

 

 

 

Dadelpålæg

  • 250 g. dadler uden sten
  • 15 g. mørk chokolade 70%

Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand over dadlerne. Lad dem stå og trække længe, gerne en time. Jo længere de trækker jo nemmere er de at purere. Hæld derefter vandet fra og kom dem i blenderen. Blend dem grundigt og tilsæt derefter chokoladen og en lille smule kogende vand så chokoladen smelter.

Blend igen og det var det – klar til servering.

Opskriften er fundet her: groenkaerlighed.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *