Kartoffelfrikadeller

Det er snart længe siden der har været en opdatering her, men jeg har haft meget travlt.

Og sikke meget der er sket i verden den sidste tid. Temperaturerne fortsætter med at stige og stige og endnu engang bliver det det varmeste år nogensinde. Og vi taler og taler om det men ingen gør rigtig noget. Man kan godt få den tanke at vi mennesker er på en sikker kurs mod vores egen undergang.

So be it :) Vi kan ikke klare os uden planeten jorden men den kan sagtens klare sig uden os.

Men lige nu er vi her stadig og mad på bordet skal der jo. Heldigvis uden kød og med sunde ingredienser.

Denne ret lyder umiddelbart en smule kedelig, men frikadellerne er langt mere smagfulde end man skulle tro og meget nemme at lave samt ovenikøbet billige og med få ingredienser.

 Kartoffelfrikadeller

kartoffelfrikadeller

 

 

 

 

 

 

2 personer

 Ingredienser:

  • 250 gr. kogte kartofler
  • 1 løg
  • 150 gr. revet ost
  • 2 æg
  • 1 dl. rasp
  • 1 tsk. Salt
  • Peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt. Steg frikadellerne i olie i ca. 10 min. til de er gyldne og gennemvarme.

Server som her med salat og en god dressing eller med dampede grøntsager afhængigt af årstiden.

Måske nogen lækre rosenkål?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *