Kidneybean spread

Noget af det som er allersværest, synes jeg, når man stopper med at spise kød, er det daglige pålæg. Især hvis man er på arbejde i dagtimerne og har brug for at tage en madpakke med.

Derfor er alle opskrifter på kødfrit pålæg kærkomne hos mig og jeg må indrømme at jeg har total optur over denne opskrift. Det smager bare så godt! Konsistensen minder meget om leverpostej der har været lunet og smagen minder en smule om skinkesalat :)

Prøv den, du vil virkelig blive overrasket over hvor godt det er, især som her på rugbrød med avocado og tomat.

Opskriften er udarbejdet af Neel Engholm (Instagram: vegan_chef_neel)

Kidneybean spread  

IMG_0661

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 2 dåser kidneybønner
  • 2 løg
  • 100 g. tahin
  • 1 dl. vand
  • 1 tsk. paprika eller røget paprika
  • 15 g. gærflager (Matas og helsekost)
  • 1 tsk. rosmarin

Fremgangsmåde:

Skyl bønnerne og kom først løg, dernæst bønner og til sidst resten af ingredienserne i foodprocessoren.

Velbekomme!

IMG_0658

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *