Nemme knækbrød uden gluten

 

Disse nemme knækbrød er super lækre som en snack og så er de helt fri for gluten.

Knækbrød

Nemme knækbrød uden gluten

  • 1 dl. vand
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1/2 dl solsikkekerner
  • 1 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde:

Kom hørfrø og vand i en skål og lad det stå og trække i mindst 45 minutter, gerne længere. Hørfrøene bliver klistrede når de ligger i vand og det er dem som skal binde det hele sammen.

Put alle andre ingredienser i foodprocessoren og hak det til en grov mel. Rør hørfrømassen i til sidst og kom blandingen på et stykke bagepapir på en bageplade. Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul massen ud på hele pladen til du har en tynd dej.

Fjern det øverste bagepapir igen og bag massen i ovnen ved 175° C i 30 minutter. Bræk forsigtigt passende størrelser af og læg dem i en dåse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *