Krydrede veggie burgers

I går stod den på burgere hjemme hos os og jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige former for vegetar bøffer. Disse er enkle, nemme og hurtige at lave og smager skønt.

krydrede veggie burgers

4 pers.

Ingredienser:

  • 3 store kartofler
  • 2/3 blomkål
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 håndfulde ærter
  • 1 tsk himalaya salt
  • 3 tsk karry
  • 100 gr. cashew nødder
  • 8 burgerboller

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem til de er møre, ca. 15 min. Del blomkålen i mindre buketter og kog den sammen med kartoflerne når det halve af tiden er gået.

Kom cashewnødderne i foodprocessoren og kør indtil de er fintmalede. Kom derefter løget i og hak det fint, til sidst tilsættes kartofler, blomkål og de øvrige ingrediense, kør indtil det er blevet en ensartet masse..

Tænd ovnen på 225 grader og på en bageplade med bagepapir laves nu bøffer med en ske. Farsen er ret blød. Form dem så de størrelsesmæssigt passer med en burgerbolle.

Bag dem i ovnen ca. 15-20 minutter, herefter vendes de forsigtigt med en paletkniv og får yderligere ca. 15 minutter på den anden side.

 Tips:

Server burgerne med din yndlingssalat eller som her med rucola, edamamebønner, avocado, forårsløg og agurk evt. med lidt hytteost eller creme fraiche på toppen.

krydrede veggiburgers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *