Mikroplast

Verden er ved at forandre sig stille og roligt. Der er flere og flere som siger nej til kød eller skærer ned, især i de yngre generationer. Man ser det tydeligt i butikkerne også, de har opdaget at der er øget efterspørgsel efter vegetariske og veganske produkter.

Øko markedet er også eksploderet og man kan købe flere og flere øko produkter og svanemærkede produkter. Der er mange mennesker som ikke har lyst til at fylde deres krop med gift og kemikalier med alskens sygdom til følge.

Men der dukker nye problemer op hele tiden, som man skal forholde sig til. Verdenshavene er ved at drukne i mikroplast og livet i havene lider som følge heraf. Det er derfor også tid til at vi siger nej til produkter med mikroplast og finder mere naturlige alternativer.

Vidste du for eksempel at de karklude (engangsklude) og svampe du sandsynligvis bruger i dit køkken er fyldt med mikroplast? Faktisk indeholder kludene hele 20 % mikroplast!

Det samme gælder mange af de plejeprodukter vi bruger, creme, tandpasta, shampoo, kosmetik, det indeholder alt sammen masser af mikroplast. Hvad laver al den plast i min shampoo og tandpasta?

Jeg vil opfordre til at man i så vid udstrækning som muligt bruger de svanemærkede produkter, da de ikke indeholder mikroplast.

Og så har jeg fundet denne fantastiske hjemmeside: http://dk.suztain.com/da/. Der kan man for eksempel købe 6 genanvendelige øko karklude uden mikroplast til 27 kr. fragtfrit! Det er da intet mindre end fantastisk! Samt en grydeskraber lavet af en kokosnød :) Og en hel masse andre skønne, bæredygtige varer.

klude

 

 

 

 

 

 

 

 

Check det ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *