Minestrone

Minestrone er en velkendt ret fra Italien, og det geniale ved den er at der ikke findes nogen opskrift som man skal følge slavisk. Man laver den simpelthen af de grøntsager som er i sæson eller som man har i køleskabet :)

Normale ingredienser inkluderer bønner, løg, selleri, gulerødder, tomat, oregano, timian.

Som regel tilsætter man også pasta eller ris og man kan også sagtens bruge linser, tørrede bønner eller kikærter.

Her kommer en opskrift på den skønne, sunde ret. Denne kan du så variere helt som du har lyst til.

Minestrone

4 pers.

 Minestrone

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 4 gulerødder
  • 3 porrer
  • 1 rød peber
  • 4 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 squash
  • ¼ knoldselleri
  • 6 persillerødder
  • 1 dl. grønne linser
  • 1 ds. kidney bønner
  • 2 l bouillon
  • Basilikum, timian, salt/peber

Fremgangsmåde:

 Hvis der bruges grønne linser skal disse koge i ca. ½ time.  Alle grøntsagerne skæres i tern og lægges i gryden sammen med bouillon og tomater i dåse. Det hele koger ca. ½ time og til sidst tilsættes evt. linser, pasta, og/eller kikærter.

Serveres med et stykke groft brød.

Det var da nemt, ikke :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *