Noget om kød

Jeg vil ønske alle en skøn weekend men i stedet for en lækker opskrift, får I i dag denne tankevækkende film. Jeg vil ikke kommentere yderligere på den, men lade den tale for sig selv.

http://www.animalsaustralia.org/features/people-react-to-twitching-meat.php

I hele Europa stiger efterspørgslen efter kødfri produkter voldsomt i denne tid, selv Daloon er begyndt at lave forårsruller uden kød, noget jeg har manglet længe som et nemt alternativ på stressede dage.

Dog halter vi stadig laaaaaangt bagefter i gamle, konservative Danmark. I Tyskland og England flyder det med veganske og vegetariske produkter i butikkerne, men herhjemme er de stadig svære at opdrive og vanvittigt dyre men efterspørgslen er dog stigende og dermed også udbuddet.

Lad os alle her op til weekenden sende en kærlig tanke til de mange mishandlede dyr i kødindustrien og i stedet tage et mere samvittighedsfuldt middagsvalg denne weekend.

Der er jo – når alt kommer til alt – kun en meget lille forskel på dem og os.

noget om kød

 

 

 

 

 

 

 

God weekend :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *