Pasta med artiskok og oliven

Hjemme hos os spiser vi en del pasta. Det er altid et hit hos børnene og så kan man variere det på et utal af måder. Dette er en meget simpel ret med få ingredienser, én af dem man hurtigt kan bikse sammen i hverdagen og alligevel smager den skønt. Denne er dog nok knap så børne egnet :)

Jeg har altid været vild med artiskokhjerter, de smager bare godt, uanset hvordan man serverer dem.

Vælg oliven af god kvalitet, der er virkelig forskel i smagen.

Pasta med artiskok og oliven   

pasta med artiskok og oliven

 

 

 

 

 

 

 

 

4 pers.

Ingredienser:

  • 500 g. pasta
  • 4 fed hvidløg
  • 150 g. oliven
  • 1 dåse artiskokhjerter
  • 1 dl hvidvin
  • Olie
  • Salt/peber
  • Oregano
  • Basilikum

Fremgangsmåde:

Skær artiskokhjerter i kvarte. Hak hvidløg og halver oliven. Steg hvidløg i olie, tilsæt oliven og artiskok og lad det stå og simre i 5 minutter. Tilsæt dernæst hvidvin og krydderier. Lad det småkoge indtil alkoholen er fordampet. Smag til med salt og peber og server med en god pasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *