Pasta med grillet peberfrugt og peberfrugt pesto

Jeg elsker simpelthen bare grillet rød peber! Det smager jo bare fuldstændig anderledes end den rå udgave og konsistensen er så lækker, minder lidt om det der vingummi “flæsk” man kan købe til jul, synes jeg :)

Så denne opskrift er fyldt med grillet rød peber og det smager bare sååååå godt!

Pasta med grillet peberfrugt og peberfrugt pesto

 

 

 

 

 

 

 

Pasta med grillet peberfrugt og peberfrugt pesto

4 pers.

Ingredienser:

  • 2 rød peber
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 tsk. balsamico
  • 500 g. pasta

Pesto:

  • 3 rød peber
  • 30 g. valnødder
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt/peber

Fremgangsmåde:

Skær enderne af alle de røde pebre og fjern kernerne. Del dem i to store stykker og læg dem på en bageplade på bagepapir. Tryk dem flade. Sæt dem i ovnen på grill og bag dem med skrælsiden op til de er sorte.

Put dem i en plasticpose og lad dem køle lidt af i køleskabet. Hefter er det forholdsvis nemt at trække skrællen af.

Den del som skal bruges til pesto kommes i food processor sammen med de andre ingredienser. Stil pestoen til side.

Hak løg og hvidløg og skær de resterende pebre i mindre stykker. Steg løg og hvidløg på panden, lad dem stå og småstege indtil de bliver lidt karamelliserede, tilsæt dernæst rød peber, hvidvin og balsamico. Lad det stå og simre og lad væden koge ind. Smag til med salt og peber og server med pasta samt pesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *