Pasta med spinatsauce

Pasta med spinatsauce  

4 pers.

Ingredienser:

  • 500 gr. pasta
  • 1 pose helbladet spinat fra frost
  • 2 løg
  • ½ liter mælk eller grøntsagsbouillon
  • 50 gr. smør eller olie
  • 1 spsk. mel
  • ½ tsk. revet muskat

Fremgangsmåde:

Kog pastaen.

Hæld kogende vand på spinaten og lad den stå et par minutter. Hæld den derefter over i et dørslag og lad den dryppe af. Pres så meget vand ud af den som muligt.

Hak løg og steg dem gyldne på panden. Tilsæt mel og rør godt. Nu tilsættes mælk eller bouillon under kraftig omrøring. Bliv ved til saucen har den ønskede konsistens og lad den koge langsomt op. Smag til med salt/peber og muskatnød.

Bland spinaten i saucen og server med pasta og evt. edamame kødboller.

IMG_0595

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *