Pasta med svampe og spinat

Pasta kan de fleste vel lide og så kan det jo varieres i det uendelige. Hvis man kan lide svampe, er denne ret helt fantastisk. De fleste børn bryder sig ikke om dem, det er én af de ting, det tager mange år for de fleste at lære at spise. Men denne sauce er bare så lækker, så hvis man lige fjerner svampene vil de fleste børn også kunne spise den med god appetit :)

Pasta med svampe og spinat:

Pasta med svampe

4 pers.

Ingredienser:

  • 500 g. grovpasta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 1 pose frossen spinat
  • 750 gr. svampe (f.eks. portobello og champignon)
  • ½ l. grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. soya
  • Saft og skal fra ½ øko citron
  • 1 tsk. timian
  • 3 spsk. mel
  • 1 spsk. olie
  • Salt/peber

Fremgangsmåde:

Kog pastaen al dente. Hak løg og hvidløg og rist i olie til de er gyldne. Tilsæt mel og rør godt. Tilsæt bouillon lidt efter lidt og pisk kraftigt så saucen ikke klumper. Lad det derefter stå på lavt blus.

Skær svampene i store tern og rist dem på en stegepande til de bliver bløde. Tilsæt soja, citron og krydderierne. Hæld nu svampeblandingen over i saucen og rør godt så det bliver en jævn, cremet sauce.

Kog den frosne spinat i lidt vand, tryk derefter så meget væde som muligt ud af den og kom den i saucen. Smag til med salt og peber.

Server retten rygende varm.

Pasta med portobello

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *