Ristede kikærter

Disse er utroligt nemme at lave og super lækre og sprøde. Hjemme hos os elsker vi majssnacks men de er jo ikke vildt sunde.

Disse kan sagtens erstatte dem som en snack og smager også skønt på en salat eller som croutoner til en suppe. Dog skal de spises ret kort efter de er tilberedt, ellers bliver de bløde.

Ristede kikærter2

RIstede kikærter1

Ristede kikærter:

Ingredienser:

  • 3 dl kogte kikærter
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. soja

Fremgangsmåde:

Kikærterne skal stå i blød natten over (mindst 10 timer) og derefter koges ca. 45 minutter. Man kan også bruge kikærter på dåse, de er klar til brug. Jeg foretrækker dog til hver en tid at lave dem selv.

Bland soja og olie i en skål og tilsæt de kogte kikærter. Læg dem på bagepapir og sæt dem i ovnen ved 200 ° C i 30-40 minutter til de er sprøde og knasende. Hold øje med dem og pas på de ikke bliver sorte.

Server straks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *