Squash frikadeller

I denne opskrift er der både æg og ost, hvilket der stadig spises i mit hjem. Jeg kan ikke huske hvor jeg har denne fra, men den er nem og lækker. Jeg havde ikke feta sidst jeg lavede den, så puttede jeg i stedet gorgonzola i som jeg havde en rest af. Det virkede også super godt.

Squash frikadeller

squash-frikadeller-2

 

 

 

 

 

 

 

2 pers.

Ingredienser:

  • 900 gr. squash (ca. 3 stk.)
  • 2 æg
  • 2 håndfulde friske urter, jeg brugte persille og basilikum
  • 100 gr. mel
  • 150 gr. feta
  • 2 tsk. spidskommen
  • Salt/peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde:

Skræl squash og riv dem groft. Lad dem stå og dræne lidt i en si, pres derefter så meget væske ud af dem som muligt ved at knuge dem i hænderne.

Hak krydderurter og skær feta i mindre tern.

Pisk æg og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Rør godt sammen til en jævn, ret fugtig fars. Lad den gerne stå og trække lidt.

Opvarm olien og steg frikadellerne ved jævn varme ca. 5 minutter på hver side. Vend dem ofte så de ikke branker.

Kan serveres med kartofler samt en god salat, f.eks denne: Edamamesalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *