Squash fritter

Hvis man spiser æg og mælkeprodukter, kommer her en rigtig skøn ret. Denne ret er meget simpel men det smager bare sååååå godt. Man kan bruge squash fritterne som tilbehør til alt muligt, for eksempel ærtebøffer.

IMG_0570

 Squash fritter

4 pers.

  • 2 store squash
  • 1 æggehvide
  • ½ dl mælk
  • 1 dl. revet parmesan
  • 1 dl. rasp
  • Salt/peber

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 220 °C.

Skær squash i 7-8 cm. lange stænger. Pisk æggehviden og tilsæt mælk.

I en anden skål blandes rasp, parmesan, salt og peber.

Dyp squash stængerne i æg/mælkeblandingen og herefter i raspblandingen. Få så meget raspblanding på som muligt.

Læg stængerne på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen i ca. ½ time eller indtil de er gyldne og sprøde.

Server straks. Her serveret med ærtebøffer.

IMG_0572

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *