Tortilla lasagne

Denne tortilla lasagne er super lækker, og fyldt med proteiner og vitaminer og så er den meget nem at lave. I modsætning til almindelig lasagne kræver den en minimal arbejdsindsats.

Tortilla lasagne:

Tortillalasagne

6 pers.

Ingredienser:

  • 300 gr. frossen spinat
  • 500 gr. hytteost
  • 1 æg
  • 175 gr. revet ost
  • 1 dåse kidney bønner
  • 230 gr. salsa medium
  • 125 gr. majs
  • 4 fed hvidløg
  • 10 hvede tortillas
  • 2 store tomater
  • Evt. ½ chili

Fremgangsmåde:

Kog den optøede spinat ca. 10 minutter i en smule vand. Når spinaten er kølet lidt af, presses så meget væde ud af den som muligt. Er der brugt helbladet spinat, hakkes den let.

Bland hytteost med æg og ca. 50 gr. af den revne ost. Tilsæt spinat, knust hvidløg og evt. chili og sæt skålen til side.

Mos kidney bønner med en gaffel og bland dem med salsa og majs.

Smør et stort ildfast fad med en smule olie. Dæk bunden med tortillas, der skal bruges ca. 1 ½. Smør et lag af spinat blandingen på. Lav derefter et nyt lag med tortillas, og derefter et lag af bønneblandingen. Fortsæt på denne måde, slut med tortilla, øverst skiveskårne tomater og til sidst resten af den revne ost.

Bag lasagnen midt i ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Server med en lækker salat.

Har du lyst til at læse lidt mere om etikken i forhold til at spise kød? Så læs med her: Det empatiske valg...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *